Oma pakt kerstcadeau uit: ‘godzijdank, het is geen echte iPhone!’

Afbeelding YouTube

Bij je kinderen zou je er niet mee moeten aankomen; een chocolade telefoon in plaats van een echte. Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk teleurgestelde gezichten. Zo niet bij deze oma afgelopen kerstmis.

Eigenlijk is ze al tevreden met het pakpapier waar hondjes op staan. Goed voor de gever om te onthouden dus, een rol cadeaupapier onder de boom volgend jaar en hij is klaar. Maar als ze het pakje uitpakt en het doosje ziet is ze meteen teleurgesteld. Het is zo’n doosje waar normaliter een iPhone in zit.

“He, nee toch. Ik heb toch een vaste lijn. Ik kan niet met dit soort dingen omgaan”, reageert ze. Dat blijkt wel uit het feit dat ze niet eens herkent dat het toestel zo’n ouwe Nokia koelkast is. Maar dan eentje van chocola, tot haar grote opluchting:

    • Anouk Eigenraam