Bezoekje aan het Witte Huis

Foto Lawrence Jackson, White House Washington, 23 juni 2014

Nette kleren aan, schoenen gepoetst, haar in de plooi. Je hebt je best gedaan, maar ja, die man heeft alleen maar oog voor je ouders. Geen idee waar ze het over hebben. Het weer? De politiek? Deze kamer? Booooring!

Met een grijns op mijn gezicht, merkte ik dat ik bijna jaloers was op deze jongen die schaamteloos aan het keten is op de bank van een van de belangrijkste mensen ter wereld. Niet omdat hij bij Obama op bezoek is, maar omdat hij zich niets van Obama of zijn ouders aantrekt en zichzelf is. Zo vrij te zijn van alle conventies, is dat niet waar iedereen stiekem van droomt? Blij dat dit mooie moment is gevangen in een foto. Ik kan er steeds weer naar kijken en om glimlachen.

    • Annelies Kuiper