Ruimtecowboys van Telltale

None

Telltale Games zit niet bepaald stil. Dit jaar bracht het al briljante episodische spellen uit als The Wolf Among Us en het vorige week op deze pagina besproken Game of Thrones. In november lanceerde de Amerikaanse ontwikkelaar ook Tales from the Borderlands. Op eenzelfde manier als de andere games moeten gebruikers zich door te klikken en te swipen door het verhaal worstelen. Dit keer geen sprookjes of ridders, maar ruimtecowboys. In Tales from the Borderlands bestuurt de gebruiker twee zwendelaars die op de dorre woestijnplaneet Pandora op zoek zijn naar schatten. De game is losjes gebaseerd op het populaire Borderlands dat eerder verscheen voor pc, PlayStation en Xbox. Telltale Games slaagt er weer in een dijk van een spel af te leveren. Ondanks de eenvormigheid van hun games lijken de ontwikkelaars elke weer manieren te vinden om ze als nieuw aan te laten voelen.

    • Hans Klis