Het beste van Kerst

None

Nog twee nachtjes tot Kerst. Bijna tijd om uitgebreid en veel te eten met familie en vrienden. En natuurlijk: kerstspecials en films kijken. Om alvast in de stemming te komen zet The Television Christmas Tree SuperCut alle feestelijke momenten uit de bekendste televisieseries op een rij. In deze compilatievideo de bedrijfsfeestjes van Mad Men, het aansteken van de lichtjes in Parks & Recreation en Batman: The Animated Series en het versieren van de kerstboom in The Big Bang Theory. De video van maker Joe Petty laat nostalgische kijkers hun warme herinneringen aan televisieseries over de Kerst herbeleven. Zij die geen genoegen kunnen krijgen van dit soort beelden, moeten vooral Petty’s YouTube-kanaal verkennen. Hij knipte en plakte ook een videocollage bij elkaar van artiesten en acteurs die het klassieke Baby It’s Cold Outside van Amerikaanse liedjesschrijver Frank Loesser zingen. Al wordt al snel duidelijk dat het origineel beter is.