Crowdfunden via app

None

Crowdfunden hoeft niet meer alleen via je laptop of pc. In de zomer lanceerde Indiegogo al een eigen app voor iOS-gebruikers. Maar sinds deze maand kunnen ook mensen met een Android-apparaat er mee aan de slag. In de strak vormgegeven app kunnen zij nieuwe creatieve projecten ontdekken, zoals een kaarsenhouder die ook werkt als verwarming (de Egloo) of een documentaire over de gedwongen sterilisaties van burgers in Lima (Quipu Project). In het menu selecteren gebruikers hun voorkeuren om op de hoogte te blijven van specifieke crowdfundingsacties. Met een handige knop zijn deze ook te delen met vrienden via sociale media. De belangrijkste functie van Indiegogo is uiteraard dat vanuit de app rechtstreeks gedoneerd kan worden. Door in te loggen op Facebook en Paypal is dat in een handomdraai gedaan. De crowdfund-app is een toevoeging op je Android-apparaat, alleen al om versteld te kunnen staan van de innovatie van anderen.