Van Slagharen naar Evenementenhal

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

Floris van de Bult (36) treedt per 1 januari 2015 in dienst bij Clifford Chance als counsel en hoofd van de arbeidsrechtsectie. Van de Bult adviseert bedrijven over arbeidsrecht. Hij werkte eerder als counsel bij Allen & Overy.

Stichting Aangepast Lezen heeft Irmgard Reijntjes (55) benoemd tot nieuwe directeur. Reijntjes is nu nog directeur-bestuurder van de Bibliotheek Aan den IJssel en neemt in het eerste kwartaal van 2015 de taken van interim directeur-bestuurder Jellie Tiemersma over.

Ze heeft bij verschillende bibliotheken management- en directiefuncties bekleed.

Met ingang van 1 januari 2015 is

Angelique Klar (47) de nieuwe algemeen directeur van de Evenementenhal Holding BV met de evenementenhallen in Hardenberg, Venray en Gorinchem. Ze maakte in oktober bekend te vertrekken als directeur van Attractiepark Slagharen, waar ze sinds 2009 werkzaam was geweest. Klar heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke en recreatieve dienstverlening en is verantwoordelijk geweest voor een groep zakenhotels.

Kees Hooft (41) is sinds vorige maand partner bij Orange Clover. Hij heeft veertien jaar ervaring op het gebied van financiering, financiële herstructurering, ondernemingsrechtelijk werk en fusies en overnames. Eerder werkte hij bij de Amsterdamse en Parijse vestigingen van Loyens & Loeff.

Daar maakte hij deel uit van het Islamic Finance Team.

Nieuwe baan? Meld het via transfer@nrc.nl