Publiek maakt de kunst

Voor het nieuwe project Outsourcing Performance heeft showroom MAMA (aan de Witte de Withstraat) zijn kunstenaars gevraagd een script te schrijven voor één of meer performances en daarbij de regels voor de uitvoerder te bepalen. De kunstenaar is niet zelf de performer; de uitvoering wordt uitbesteed aan bedrijven, maar ook aan het publiek. Resultaten van deze scripts worden gepresenteerd in een interactieve tentoonstelling die doorlopend wordt aangevuld met nieuw werk.

Outsourcing Performance start met een opstelling van een aantal video’s en zal naarmate het project vordert, groeien. De tentoonstelling wordt vandaag geopend met een serie interactieve demonstraties van onder andere line dancing. De expositie zelf is tot en met zondag 8 februari 2015 te zien in de showroom.

Vrijdag 19 december, 17.00 uur, gratis toegang, Showroom MAMA, Witte de Withstraat 29-31, showroommama.nl