Harde wind

None

Het wisselvallige weer houdt nog dagenlang aan. Het is tijdelijk minder zacht. Vanavond en komende nacht zijn er opklaringen en blijft het droog, al is in het noorden een bui mogelijk. Met een doorstaande wind daalt de temperatuur naar 4 tot 7 graden.

Morgen trekt de wind iets aan. In de kustgebieden is de westelijke wind krachtig tot hard, op de Wadden mogelijk soms stormachtig. Vooral in de kustregio komt het tot zware windstoten. Hierbij is de zon af en toe te zien, maar vallen ook enkele buien, lokaal met hagel. Waarschijnlijk is er in het zuidwesten meer ruimte voor de zon en blijft het zo goed als droog. De middagtemperaturen zijn 7 tot 10 graden.

Zondag overheersen wolkenvelden en blijft het zo goed als droog. De zuidwestenwind neemt iets af en het wordt opnieuw 7 tot 10 graden.