PSV wint spektakelduel van Feyenoord: 4-3

PSV heeft gisteravond de topper tegen Feyenoord gewonnen. Diep in blessuretijd maakte Memphis Depay het winnende doelpunt in het Philips Stadion: 4-3. Vlak daarvoor leek Colin Kazim-Richards een punt te hebben gered voor de bezoekers. Elvis Manu bracht Feyenoord al vroeg op voorsprong, maar Luuk de Jong trok de stand gelijk. Kort voor rust nam Feyenoord opnieuw de leiding, via Karim El Ahmadi. Na een uur spelen zorgde De Jong er met twee treffers kort achter elkaar voor dat PSV op voorsprong kwam. Feyenoord dacht aan een gelijkspel toen Kazim-Richards in de 89ste minuut voor de 3-3 zorgde, maar in blessuretijd besliste Depay het zinderende duel dus in het voordeel van PSV. De koploper heeft daardoor nu vier punten voorsprong op Ajax en liefst twaalf op Feyenoord.