Terugkijken: op zoek naar de identiteit van de Mol

Fervente Mol-kijkers opgelet: vanaf 1 januari begint het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. Gisteren was alvast een voorproefje te zien.

Foto ANP

Op 1 januari 2015 is het zo ver. Weg met die champagne, klaar met de kerstdiners: nu is het tijd om op de bank te kruipen voor een gloednieuw seizoen van Wie is de Mol?. Het vijftiende seizoen, om precies te zijn.

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen was er gisteren een special te zien bij de NPO. Heb je zin in een uitgebreide terugblik op de afgelopen zoektochten naar de Mol? Wil je weer zien hoe Vivienne van den Assem Jon van Eerd wist te ontmaskeren als Mol en 22.650 euro won? Of wil je weten wat de tactiek was van de winnaars, en van de Mol zelf? Presentator Art Rooijakkers ontvangt zowel Mollen als oud-kandidaten uit de afgelopen 14 seizoenen in deze Wie is de Mol?-special.

Ben je een fervent Mol-kijker en wil je weten hoe een Mol zich voorbereidt? In de uitzending zijn ook nooit eerder vertoonde beelden van de Moltraining te zien. Daarnaast worden de eerste beelden van het nieuwe seizoen getoond.

Terugkijken kan hier. En onthoud: niets is wat het lijkt…

    • Fleur Willemsen