Geen yoga-moves nodig

Het is niet high-tech. Het is niet geheel vernieuwend. Maar het is wel typisch een voorbeeld van een product wat een herkenbaar probleem aanpakt – en daarom via crowdfunding binnen de kortste keren gigantisch populair is geworden. Deze ‘Shower Rock’ is (hoe kan het anders) bedacht door een vrouw. De Amerikaanse Heather had geen plek om haar been op te steunen tijdens scheren in de douche. En voilà, samen met haar vriend bedacht ze een steuntje voor in de douche. De textuur is van dezelfde materiaal als stenen op een klimmuur, dus je voet glibbert er niet af. Je draait en klikt ’m op je douchedeur of zijkant van de douche. Zó handig dat je je afvraagt waarom je dit niet allang ergens kon kopen. Als je heel kleine tegeltjes hebt zal het misschien niet goed werken, waarschuwen de makers.

    • Charlotte van ’t Wout