Kijken: ongemakkelijk zoenen en de Ice Bucket Challenge. Viral video’s in 2014

Zoenende mensen in het filmpje First Kiss. Screenshot.

Van ongemakkelijk zoenende mensen in het zwartwitfilmpje First Kiss tot zo ongeveer elke celebrity die meedeed aan de Ice Bucket Challenge: er waren weer heel wat must see-Youtubefilmpjes afgelopen jaar. Heb je niet genoeg tijd gehad om ze allemaal te bekijken? Ben je bang dat je toch iets gemist hebt? Of vind je het stiekem gewoon heel leuk om mensen te zien bungeejumpen en haaien te aaien?

Gelukkig hoef je niet zelf al je favoriete video’s terug te zoeken op Youtube. Regisseur Luc Bergeron bekeek 233 filmpjes die viral zijn gegaan afgelopen jaar en koos de beste, leukste, ontroerendste en engste fragmenten uit. Zie daar: de compilatie, die nu zelf óók viral gaat.

Bekijk hier de liefste kattenfilmpjes, een oma in een achtbaan en nog veel meer.

    • Fleur Willemsen