Feest van herkenning

None

Het is bijna winter. Maar kijkers moeten nog tot april wachten op het zesde seizoen van Game of Thrones. In de tussentijd kunnen zij in de huid kruipen van de noordelijke familie Forrester die moet overleven in de bloederige oorlog die het land Westeros in de fantasyreeks verdeelt. Game of Thrones voor Android en iOS komt uit de stal van ontwikkelaar Telltale Games, bekend van uitmuntende spellen als The Walking Dead en The Wolf Among Us. Het eerste hoofdstuk van de strak geanimeerde app begint tijdens de bloederige rode bruiloft, die kijkers door haar gruwelijkheid in het geheugen gegrift is. In februari verschijnt de tweede van in totaal zes hoofdstukken. Net zoals bij voorgaande games van de ontwikkelaar komen gebruikers door te klikken en te slepen steeds verder in het verhaal. Hierin komen ook bekende personages als Tyrion Lannister en Ramsey Snow langs. Game of Thrones is een zeer welkom feest van herkenning voor de fans.