Bestelbusjes besturen

Na lang wachten is RGB Express ook voor Android-gebruikers beschikbaar. In deze vrolijke breinbreker moeten spelers in tweehonderd levels proberen pakjes af te leveren op hun bestemming. Dat klinkt simpel, maar RGB Express is een van de leukste moeilijke puzzelgames die er op dit moment te downloaden is. Gebruikers moeten op een kaart routes uitstippelen voor bestelbussen om pakketjes op te halen én af te leveren. In sommige levels is dat een enkel voertuig, in andere moet de speler meerdere wagens besturen. En dan wordt het moeilijk. De routes van de auto’s mogen namelijk niet overlappen. Hoe verder de speler komt, hoe moeilijker het wordt om beide wagens op de plek van bestemming te krijgen. RGB Express kan frustrerend zijn, maar bereikt nooit de ergerlijke hoogte van irritatie van Flappy Bird. De game is voor iedereen leuk, maar zeker een aanrader voor puzzelaars en postbezorgers.

    • Hans Klis