Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

De lekkerste

De website van Winterplaza op het Neudeplein vermeldt weliswaar de ‘echte ijsbaan’ als eerste; meteen daarna volgen echter de woorden ‘horecapaviljoen’, ‘poffertjeskraam’, ‘wintercafé’ en ‘lekker smullen’. Duidelijk: het culinaire aspect staat hier voorop. Onder het kopje ‘Eten en Drinken’ lezen we onder meer over verse braadworst, Zwitserse raclettekaas, flammkuchen gebakken in houtgestookte ovens, geroosterde marshmallows en ‘gloeiend hete gepofte aardappels met een vulling naar keuze’. Eet smakelijk, dan maar.