Rustiger

Dit weekend is het relatief rustig in de atmosfeer. Na het zeer onstuimige weer van het eerste deel van de dag, neemt de wind vanavond (verder) af. Uiteindelijk klaart het ook op, maar in de hoek van Limburg regent het nog tot komende nacht. Morgen zijn er perioden met zonneschijn en valt vooral in het noorden een enkele bui. Er staat een veelal matige zuidwestelijke tot westelijke wind. Het wordt omstreeks 7 graden. In de nacht naar zondag is het rustig en koelt het tot omstreeks het vriespunt af. Vlak aan zee wordt het minder koud, rond 4 graden. Zondag overdag is het eerst droog en laat de zon zich zien. In de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe en later volgt af en toe regen. Het wordt 4 tot 6 graden, aan zee 7 tot 8 graden, met een matige tot krachtige zuidwestelijke wind.