NS-bussen bij Gouda

None

Daar sta je, voor het station bij de NS-bussen tussen je collega’s van de NS. Ik stel een vraag aan een van je collega’s, over welke bus ik het beste had kunnen pakken. En jij raadt me aan te wachten op de snelbus naar Den Haag Centraal.

In de tijd dat ik daar sta te wachten, vraagt een mannelijke collega van je aan mij wat voor instrument ik bij mij heb. Ik geef antwoord, maar ik zie vooral jou staan. Jij met je zwarte haar, ongeveer 1.65 meter lang, het bruine jasje dat je aanhad, je licht getinte huid en de intrigerende blik in je ogen terwijl je naar me luistert. Aan de manier waarop je naar me kijkt, is te zien dat je ook zeker interesse hebt in mij.

Ik dacht nog: moet ik zijn telefoonnummer vragen? Maar ik was te laat. Hopelijk vind ik je terug. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn?