Vampier zijn

Mijn ex dacht dat hij een vampier is. Maar ik ben er dus achter gekomen dat er dus meerdere mensen zijn die denken dat ze een vampier of zelfs weerwolf zijn, ik wil graag eens met ze in contact komen. Verhalen dat die mensen gek zijn/hulp nodig hebben/weet ik het allemaal hoef ik niet te horen. En ook de ‘Ik wil je wel even lekker in je nek bijten’-reacties gaan rechtstreeks de trash in!

Met mijn ex kon ik niet praten over wat hij was en hoe hij dacht/wat hij voelde en inmiddels heb ik hier al reacties gehad van mensen die mij absoluut verder geholpen hebben, bedankt daarvoor! Maar er zijn ook mensen die mij hebben laten weten dat ze het heel fijn vonden om gewoon eens open met iemand te praten over wat ze zijn, iemand die ze niet voor gek uitmaakte. Ik blijf dus open staan om met jullie te praten als jullie er behoefte aan hebben!