Online klassieke muziek verkopen

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

None

Sinds 1 december is Jan-Coen Smit (54) algemeen directeur van EDSN (Energie Data Services Nederland). Smit heeft eerder bij Accenture gewerkt, waar hij sinds 2000 partner en managing director was.

Smit volgt Paul Roos op, die de functie tijdelijk vervulde en zich nu weer concentreert op zijn functie als financieel directeur.

Prof. dr. Nico van Meeteren (55) wordt de opvolger van Frans van den Boom bij Topsector Life Sciences Health. Per 1 februari 2015 begint Van Meeteren, tot voor kort Innovatiedirecteur van TNO, als Directeur van de Stichting LSH en secretaris van het Topteam LSH.

Maurice Horsten (47) is benoemd tot directeur van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM). Hij volgt Clemens Bolhaar op, die met pensioen gaat. Horsten is 1 december begonnen en werkt tot half januari 2015 samen met Bolhaar.

Na zijn studie Economics & Business Administration aan de Universiteit van Maastricht was Horsten werkzaam in managementfuncties bij ondernemingen in de farmaceutische industrie.

Tot voor kort was hij lid van de raad van bestuur van Mediq in Polen.

De Sky Radio Group heeft Kiki Klijn-van Leeuwen Boomkamp (36) aangesteld als product manager Classic FM. Per 1 december is zij verantwoordelijk voor zowel de dagelijkse leiding van het online muziekplatform MyRadio als Classic FM.

Klijn-van Leeuwen Boomkamp werkte onder meer in diverse salesfuncties voor de 538 Groep en Q-Music.