Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Symphonica in Casa Rosso

Deze maand elke zondagmiddag de voorstelling Symphonica in Casa Rosso: „Gezellig zondagmiddagvertier met ultra-light entertainment en onverantwoord amusement”, in de vorm van travestiecabaret en variété. Met artiesten als Desiree dello Stiletto, Charité la Bustier, Tilly Trekhaak, Mizz Mopsie, Dora Royale, paaldander Bi Polar en gastvrouw Coco Coquette. Theater Casa Rosso ligt middenin de Wallen en is vooral bekend als sekstheater. De laatste jaren zoekt het theater echter bewust meer verbinding met de buurt en stelt het de zaal open voor diverse culturele initiatieven en buurtbijeenkomsten. Zondag 7 (en 14, 21, 28) december, 15.30 uur, Oudezijds Achterburgwal 106-108. www.travestiecabaret.nl