Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Nieuwe Bondfilm heet ‘Spectre’

De nieuwe Bondfilm heet Spectre. Dit hebben regisseur Sam Mendes en producent Barbara Broccoli gisteren bekendgemaakt. James Bond wordt opnieuw gespeeld door Daniel Craig (46). Française Léa Seydoux (29) is Bondgirl. Ook Monica Bellucci speelt een rol. De tegenspeler van 007 is Christoph Waltz. De titel Spectre verwijst in de Bondwereld naar een terreurgroep, ooit geleid door poezenminnende schurk Blofeld. Mogelijk speelt Waltz die rol. De film komt najaar 2015 uit. (NRC)