Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Sint & De Leeuw

Ook dit jaar viert Sinterklaas geheel volgens traditie zijn verjaardag bij Paul de Leeuw in de studio. De Leeuw ontvangt gasten met een verstandelijke beperking, die zelf optredens zullen verzorgen en op hun beurt cadeaus van Sinterklaas ontvangen. Tijdens Sint & De Leeuw draait alles om de hartewensen van de gasten van deze avond. In het publiek worden lootjes getrokken zodat iedereen een surprise met cadeautje ontvangt. Hoofdpiet leidt de avond in goede banen, Cor Bakker zorgt met zijn hele orkest voor feestelijke muziek en bekende gasten kloppen op de deur.

NPO 1, 20.30-21.40u.