Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Hoofdredacteur Meijers stopt

Journalist Constant Meijers stopt als hoofdredacteur van theatervakblad Theatermaker (TM) en de site theaterkrant.nl. Meijers, die zijn loopbaan begon als muziekjournalist bij Hitkrant en Oor, is sinds 1997 hoofdredacteur van TM. Twee jaar geleden zette hij de succesvolle website theaterkrant.nl op. De titels staan onder druk. Van TM is in 2012 de subsidie stopgezet, het blad verschijnt nu nog slechts eens per twee maanden. In januari wordt de nieuwe hoofdredactie bekendgemaakt. (NRC)