Dode baby gevonden in Alkmaar - groot team op de zaak

De politie heeft gisteravond in het Rekerhout park in Alkmaar een overleden baby aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om een pasgeboren kindje. De politie doet uitgebreid onderzoek en er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgezet. In totaal werken op dit moment zo’n twintig rechercheurs aan de zaak.

Een stuk van het Rekerhoutpark in Alkmaar is afgezet. In het park werd eerder een dode baby gevonden. Het gaat vermoedelijk om een pasgeboren kindje.
Een stuk van het Rekerhoutpark in Alkmaar is afgezet. In het park werd eerder een dode baby gevonden. Het gaat vermoedelijk om een pasgeboren kindje. Foto ANP - Remko de Waal

De politie heeft gisteravond in het park Rekerhout in Alkmaar een overleden baby aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om een pasgeboren kindje. De politie doet uitgebreid onderzoek en er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgezet. In totaal werken op dit moment zo’n twintig rechercheurs aan de zaak.

Rekerhout is een groot park in het noorden van Alkmaar: