In beeld

Andalusische paarden op de Sicab in Sevilla

De Sicab paardenvakbeurs vindt plaats van 2 tot 7 december in de Spaanse stad Sevilla. De beurs is uitsluitend gericht op het zuiver Spaanse paardenras de Andalusiër. Alles wordt uit de kast gehaald om de bezoekers een zo veelzijdig mogelijk beeld te geven van het Andalusische paard.
Andalusian horsemen wait before taking part in a morphological contest for colts of three years during the Sicab International Pre Horse Fair in the Andalusian capital of Seville December 3, 2014. The show runs till December 7 and is dedicated in full and exclusively to the purebred Spanish horse, to offer visitors a wide range of examples of breed versatility for their enjoyment. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: ANIMALS SPORT EQUESTRIANISM SOCIETY)
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
An Andalusian horseman rides during the Sicab International Pre Horse Fair in the Andalusian capital of Seville December 3, 2014. The show runs till December 7 and is dedicated in full and exclusively to the purebred Spanish horse, to offer visitors a wide range of examples of breed versatility for their enjoyment. REUTERS/Marcelo del Pozo (SPAIN - Tags: ANIMALS SPORT EQUESTRIANISM SOCIETY)
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo
REUTERS / Marcelo del Pozo