Promo voor Star Wars al bijna 60 miljoen keer bekeken

De eerste teasertrailer voor Star Wars: Episode VII, The Force Awakens is hard op weg de best bekeken trailer ooit te worden op internet. Het filmpje van 88 seconden dat op 28 november is vrijgegeven is al 58,2 miljoen keer bekeken op YouTube. Dat heeft de technologiefirma Zefr, die dergelijke statistieken bijhoudt, bekendgemaakt. Tot voor kort was de promo voor Avengers: Age of Ultron recordhouder met 50,6 miljoen clicks in de eerste week dat de trailer te zien was. De kort voor Star Wars VII vrijgegeven trailer voor het dinospektaktel Jurassic World haalde in de eerste week 53,9 miljoen hits op YouTube. Het nieuwe deel in de Star Wars-reeks komt op 18 december 2015 in de bioscoop, The Jurassic World is te zien vanaf 12 juni van dat jaar.