Microsoft showt gebruikers

None

Waar kan een bedrijf beter laten zien wat voor invloed het heeft dan op Instagram? Microsoft opende op 12 november een account op het sociale medium om daar gebruikers van hun producten uit te lichten, volgens de formule van fotoproject Humans of New York. Op @microsoft plaatst reisjournalist Justin Bastien foto’s van barista’s tot aan chirurgen die hun software gebruiken om mode te ontwerpen of plastic objecten 3D-printen om levens te redden. Het techbedrijf wil volgers op deze manier laten zien hoe ze meer met hun „creativiteit” kunnen doen en zichzelf „opnieuw kunnen uitvinden.”

Hoewel Bastien tot nu toe alleen foto’s in de VS maakte, moet hij de komende maanden de hele wereld afreizen en op alle continenten Microsoft-gebruikers op de foto zetten. De foto’s van de fotograaf worden ook doorgezet op de Twitter-account van zowel Microsoft als die van de maker zelf (@justinbastien), die daardoor ook zeer de moeite waard is om te volgen.