Flappy Bird met duiven

None

Kort door de bocht kan Endless Doves omschreven worden als Flappy Bird met twee knoppen om de vogel – in dit geval een duif – te besturen. Dat betekent dus ook minstens twee keer zoveel frustratie bij het spelen van deze game voor Android en iOS. Het uiterlijk van Endless Doves is daarentegen wel een lust voor het oog. De grijsachtige speelomgeving en de 16bit-graphics doen denken aan de tijd van Mario Kart en Super Mario World. Alleen die gameplay, daar moeten gebruikers van houden. Alleen hij of zij die bereid is om minutenlang frustraties over het hoofd te zien, kan lol beleven aan Endless Doves. Hoe eindeloos het spel is, is moeilijk te zeggen. Om überhaupt de eerste paar centimeters op het scherm af te leggen, kost de niet-stressbestendige speler kostbare nagelranden. Endless Doves is daarom aan te raden voor de die-hard Flappy Bird-fans.

    • Hans Klis