In beeld

Slecht reisweer en groteske parades: het is weer Thanksgiving

We kennen Thanksgiving Day allemaal wel uit de Amerikaanse series en films. De dag waarop 'ze' allemaal flinke afstanden rijden of vliegen om bij familie te geraken en samen een kalkoen te verorberen. Dat gaat ook dit jaar niet zonder horten of stoten: het weer speelt de reizigers parten. Op de nationale feestdag wordt dank gezegd - bijvoorbeeld aan God - voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. Maar Thanksgiving Day is ook de dag van de parades en de president die op de foto moet met een (nog levende) kalkoen.
Reuters / Eduardo Munoz
Reuters / Carlo Allegri
AP / Journal Inquirer, Jared Ramsdell
AP / Julio Cortez
AP / Julio Cortez
AP / Julio Cortez
Reuters / Carlo Allegri
Reuters / Carlo Allegri
Reuters / Eduardo Munoz
Reuters / Carlo Allegri
AFP / Andrew Burton
AFP / Andrew Burton
AP / Julio Cortez
Reuters / Larry Downing