Rustig nadenken over de te trekken lijntjes

None

Stippen met elkaar verbinden is niet alleen voor kleuters. Met het fraaie Two Dots mogen volwassenen ook trots zijn op hun vermogen lijntjes te trekken of rechthoeken te tekenen met hun vingertoppen. De app, sinds kort ook voor Android, is de opvolger van het populaire Dots. De spelformule is hetzelfde: gebruikers moeten zo veel mogelijk stippen – met dezelfde kleur – verbinden om naar het volgende niveau door te stomen. Simpel en verslavend, zeker omdat het uiterlijk van Two Dots op de schop is genomen. Voorganger Dots was nogal eenvormig saai en wit, de nieuwe game is kleurrijk, vol obstakels en de belangrijkste verandering: zonder timer. Spelers kunnen nu rustig nadenken. Het enige minpunt is het feit dat in-app aankopen voor extra beurten erg opgedrongen worden. Two Dots is een leuk spel, maar hooguit een paar euro waard.