Luister eens naar ondernemers en hun succesverhaal

entrepreneuronfire.com

Enterpreneur on Fire is een podcast-serie waarin ondernemers tussen de 30 en 45 minuten praten over hun leven en hun werk. Bedenker John Lee Dumas raakte persoonlijk gefrustreerd dat hij zo snel door zijn voorraadje podcasts was, dat hij besloot van zijn eigen podcast een dagelijks fenomeen te maken. Vandaar dat hij nu al, een jaar na de start, op editie 764 zit. Op zijn site laat hij ook nog eens zien hoe stinkend rijk hij van zijn populaire podcast wordt. Naast ondernemers spreekt hij vooral schrijvers van managementboeken. Zijn super-Amerikaanse, bewonderende en niet-kritische toontje is trouwens best irritant, gelukkig weet hij wel goed zijn mond te houden en de gasten uit te laten spreken. Een aanrader om eens te beluisteren.

    • Alex van der Hulst