Fraaie dagen

None

We gaan een aantal fraaie dagen tegemoet. Op vrijdag schijnt de zon volop en staat er nog een matige oostenwind, waardoor mist geen kans krijgt. Temperaturen lopen op tot 6 graden in Groningen en 10 graden in grote delen van Zuid- en Midden-Nederland.

Zaterdag en zondag wordt het rustiger, de nachten verlopen regionaal mistig. Na het oplossen van het ochtendgrijs zijn ook in het weekend de dagen vrij zonnig. Wel wordt het frisser, met maximaal 3 graden in Groningen tot 8 in Limburg. Ook is er kans op nachtvorst. Op donderdag krijgen we nog wel een grijze dag. Het laatste beetje regen trekt in de ochtend via het noordoosten weg, daarna is het overal droog. De zon laat zich wellicht in de loop van de dag nog even zien in het zuiden van van het land. Daarbij is het zacht met 7 tot 12 graden.