Stippen verbinden

Stippen met elkaar verbinden is allang niet meer iets dat alleen kleuters doen. Met het fraaie Two Dots mogen volwassen ook trots zijn op hun vermogen lijntjes te trekken of rechthoeken te tekenen met hun vingertoppen. De app, sinds kort ook voor Android-apparaten beschikbaar, is de opvolger van het populaire Dots. De spelformule is hetzelfde gebleven: gebruikers moeten zoveel mogelijk stippen – met dezelfde kleur – verbinden om naar het volgende niveau door te stomen. Simpel en verslavend, zeker omdat het uiterlijk van Two Dots op de schop is genomen. Voorganger Dots was nogal eenvormig saai en wit, de nieuwe game van ontwikkelaar PlayDots is kleurrijk, vol obstakels en misschien de belangrijkste verandering: zonder timer. Spelers kunnen nu rustig nadenken over de lijnen die ze verbinden. Enige minpunt is het feit dat in-app aankopen voor extra beurten erg opgedrongen worden. Two Dots is een leuk spel, maar hooguit een paar euro waard.