In beeld

Stemmen onder toezicht in Jammu en Kashmir

De staat Jammu en Kashmir werd in 1947 onder dwang deels ingelijfd bij India, en er wordt nog altijd om gebieden gestreden door India zelf, Pakistan en de Volksrepubliek China. Vandaag zijn de verkiezingen begonnen die in vijf fasen zullen plaatsvinden. Er zijn 87 zetels te vergeven in het Jammu en Kashmir Gemenebest, Op 20 december is de laatste verkiezingsronde gepland. Moslimgroeperingen boycotten de verkiezingen, terwijl het nationale leger enerzijds en milities en rebellen anderzijds de stemlocaties in de gaten houden.
EPA / Farooq Khan
REUTERS / Danish Ismail
REUTERS / Danish Ismail
EPA / Farooq Khan
EPA / Farooq Khan
EPA / Farooq Khan
epa04503231 Kashmiri villagers stand in a queue to cast their votes in Rakh Shilwat area of Sonawari, north of Srinagar, the summer capital of Indian Kashmir, 25 November 2014. The first phase of the five-phase polling for the local legislative assembly started on November 25. EPA/FAROOQ KHAN
AP / Dar Yasin
AP / Dar Yasin
AP / Dar Yasin
AP / Mukhtar Khan