Kun jij raden hoeveel deze sieraden van Tiffany kosten?

Tiffany & Co., is dat niet de Amerikaanse juwelier waarvan – zo willen de films – alle vrouwen een verlovingsring willen? Een grote, dure verlovingsring? Inderdaad. Vandaag komt het bedrijf (omzet vorig jaar 4,03 miljard dollar, rond de 10.000 werknemers wereldwijd) met kwartaalcijfers. Kan jij raden hoeveel deze accessoires bij Tiffany kosten? Doe de quiz.  

Foto's tiffany.com

Tiffany & Co., is dat niet de Amerikaanse juwelier waarvan - zo willen de films - alle vrouwen een verlovingsring willen? Een grote, dure verlovingsring? Inderdaad. Vandaag komt het bedrijf (omzet vorig jaar 4,03 miljard dollar, rond de 10.000 werknemers wereldwijd) met kwartaalcijfers.

Kan jij raden hoeveel deze accessoires bij Tiffany kosten? Doe de quiz.

 

    • Annemarie Sterk
    • Bas van Kooij