Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Avondje uit

Het komt er niet vaak van, een lekker avondje uit met mijn man. Maar afgelopen week hadden we kaartjes voor Simply Red. De kinderen logeerden bij een vriendin en we reden filevrij naar de Ziggo Dome. Een geweldige avond wacht. De online gekochte kaartjes hadden we al geprint. Bij de entree gaat het fout bij het scannen. Een printfout, vertelt een medewerker, maar we kunnen nieuwe tickets bij de kassa halen. Bij de kassa wordt bedenkelijker gekeken. Er is die avond een ander evenement, meldt de kassamedewerker: „Simply Red komt niet 20 november 2014, maar in 2015.” Op de parkeerplaats blijken we gelukkig niet de enigen die deze misser hebben gemaakt.

Sabine van de Bovenkamp