Vijf dingen die ook Paul Krugman niet aan zag komen

epa03124934 U.S. Economist and Nobel Prize of Economy 2008 Paul Krugman speaks to journalists before receiving the degree of Doctor Honoris Causa, jointly awarded for the first time by the three public universities of Lisbon (Classical, New and Technical) in the Aula Magna of the Rectorate of the University of Lisbon, in Lisbon, Portugal, 27 February 2012. EPA/Antonio Cotrim
epa03124934 U.S. Economist and Nobel Prize of Economy 2008 Paul Krugman speaks to journalists before receiving the degree of Doctor Honoris Causa, jointly awarded for the first time by the three public universities of Lisbon (Classical, New and Technical) in the Aula Magna of the Rectorate of the University of Lisbon, in Lisbon, Portugal, 27 February 2012. EPA/Antonio Cotrim Foto ANP

Paul Krugman, Nobelprijswinnaar en gezaghebbend columnist. Op welke vijf punten had hij het naar eigen zeggen mis, de afgelopen jaren?

    • Alex Kuzoian