Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Poppentheater Sint & Piet

Zondag zijn er twee speciale Sinterklaas-poppenkastvoorstellingen; de eerste speciaal voor peuters, die in de middag voor kleuters. Beide voorstellingen worden tweemaal gegeven. Om 10.30 en om 12.00 uur: Sint en Piet in de speelgoedwinkel (2+), over Sinterklaas en Piet die met een goedgevulde schatkist cadeautjes gaan kopen – maar dan blijkt het geld van chocola te zijn. Om 14.00 uur en 15.30 uur: Sinterklaas en de pepernootboot (4-8 jaar). Sint en Piet worden op volle zee verrast door een haai. De cadeautjes voor de kinderen komen terecht in de haaievinnensoep van Tsjing en Tsjang. Met schminken, limonade en speculaas. Zondag 23 november, Poppentheater Koos Kneus, Iepenplein 40. www.kooskneus.nl