Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Religie

Kerkdienst in Boijmans

De tentoonstelling The Future of Fashion is Now van museum Boijmans van Beuningen verandert morgenavond voor even in... een kerkdienst. Van 18.00 tot 19.00 uur wordt daar een speciale dienst gehouden waarbij er op verschillende plekken in de tentoonstelling zal worden stilgestaan en gereflecteerd. Laurenspastor Bert Kuipers heeft voor deze gelegenheid een dienst gemaakt, geheel in het teken van de tentoonstelling en de onderwerpen die daar aan bod komen. Hoe duurzaam is de mode die we dragen? Hebben we iedere zes maanden een nieuwe garderobe nodig? Reserveren voor de dienst wordt aangeraden.

Zaterdag 22 november, 18.00-19.00 uur, Boijmans van Beuningen. Prijs: 5 euro voor de kerkdienst, plus kosten entree. www.boijmans.nl