Rustig, wat regen

None

Het is rustig herfstweer en in grote lijnen blijft dat zo. Wel komen er weer enkele storingen in onze buurt.

Vrijdag en zondag in de loop van de middag kan er regen vallen. De nacht naar vrijdag verloopt droog. Tijdens opklaringen kan het kwik plaatselijk tot 2 of 3 graden dalen en is er kans op vorst aan de grond. Overdag schijnt eerst de zon af en toe, maar op nadering van een storing worden de wolken dikker en in de middag valt vanuit het zuidwesten op steeds meer plaatsen regen of motregen. Er waait een zwakke tot matige oostelijke tot zuidoostelijke wind en het wordt 7 tot 9 graden. Zaterdag lijkt de mooiste dag uit de reeks te worden. De zon komt er dan geregeld door en op een lokaal buitje in het noorden na blijft het op de meeste plaatsen droog. Zondag kan er weer wat regen vallen.