Huis uit The Godfather op Staten Island staat te koop

Het huis van de familie Corleone op Staten Island in New York staat te koop. De residentie van de misdaadclan uit The Godfather (1972) moet 3 miljoen dollar opbrengen. Daarvoor krijgt de nieuwe eigenaar een huis met vijf slaapkamers, twee kantoren en vier garages. Ook is er een aanzienlijke lap grond. In die ruime tuin werd de bruiloft gevierd van dochter Connie in de film. Het pand kwam in beeld bij de producenten nadat het was aanbevolen door acteur Gianni Russo, die opgroeide op Staten Island en in de film een schoonzoon van de Don speelde. Het huis stamt uit 1930, en was zes decennia lang in handen van de familie Norton, die er tot 2010 woonde. „The kitchen is to die for”, verklaarde makelaar Joseph R. Profaci tegenover de Staten Island Advance.