Hé, wil jij je kantoorgeheim kwijt?

Unrecognizable woman holds her hand near ear and listens, close-up
Unrecognizable woman holds her hand near ear and listens, close-up Foto iStock

Verliefd op je collega? Een enorme hekel aan je baas? Wie niet. Elke week vind je op NRC Q een liftgeheim: een íetwat gevoelige kwestie die je liever niet met de rest van kantoor deelt. En daar hebben wij je hulp voor nodig. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe verhalen, die je wel (anoniem) met ons wil delen.

Alle liftgeheimen zijn waargebeurde verhalen, naverteld door de persoon in kwestie. Wij nemen ze op en maken er een podcast van 60 seconden van. Dat klinkt zo:

Heb jij een kantoorverhaal, dat grappig is of een beetje gênant? Zou je baas zich ergens zorgen over moeten maken maar zorg jij ervoor dat hij dat niet weet? Of heb je gewoon een hekel aan die vieze lunchgewoonte van je kamergenoot? Kortom, wil je ook wat kwijt, met je eigen stem maar zonder je naam of informatie over je werkgever? Mail ons: nrcq@nrc.nl. Of deel dit bericht met die ene vriend die volgens jou zijn liftgeheim met ons zou moeten delen.

Lucht op - echt waar.

    • NRC Q