Meer zon

None

Met een oostelijke wind wordt gedurende de week drogere lucht bij ons aangevoerd. Daarmee laat de zon zich richting het weekend steeds vaker zien. Wel doen de temperaturen tegelijkertijd een klein stapje terug. Dinsdagavond draait de wind geleidelijk van het noordoosten naar het oosten en daarmee komt de aanvoer van drogere lucht vanuit oostelijk Europa langzaam op gang. Met tamelijk veel bewolking blijft de tempratuur in de nacht naar woensdag steken op een graad of 6. Woensdag overheerst nog steeds de bewolking, maar vooral aan de kust klaart het af en toe iets op. Het is droog en de temperatuur komt uit op 9 à 10 graden, normaal voor de tijd van het jaar. Donderdag laat de zon zich overal af en toe zien. Vrijdag passeert nog een zwakke storing, in het weekend is de zon er weer bij.