Maar hoe ziet zo’n Hema-phone er uit?

Update: De Hema-phone lijkt een imitatie van een ZOPOtoestel te zijn. En Hema heeft geen toestemming hiervoor van de telefoonfabrikant. Lees hier de reactie van ZOPO Benelux.
Twitter avatar HEMA HEMA Nieuw bij HEMA: smartphones en tablets. Vandaag verloten we van ieder exemplaar twee: https://t.co/g3dy88MhH2 http://t.co/lZAbDz0a6C

De Hema-telefoons zijn vrij zwaar, zeker vergeleken met de iPhone 5. De H3 althans, de versie die het oer-Hollandse bedrijf meegaf voor deze vines. Ook de tablet, de kleinere H8, is flink op gewicht. De prijs is daarentegen lekker licht: de witte H3, met een 4.5 inch scherm, heb je voor 100 euro. De H8 is 125 euro. Gisteren kondigde de winkelketen aan onder het eigen label smartphones en tablets te gaan verkopen.

Maar hoe ziet-ie er uit? Best wel prima, zeker voor dat geld. We vergeleken ze met enkele andere telefoons om een idee te geven van de afmetingen.

De H3:

De H3 naast de H8:

De H3 naast de Nexus 5:

De H3 naast de iPhone 5s:

De H8 naast de iPad 2:

En de H8 naast de iPad mini:

En van binnen?

Twitter avatar pvdp Peter van der Ploeg Wie weet welk bedrijf de HEMA-telefoons en tablets maakt? No info inside. http://t.co/1kqbCwKfSL
    • Peter van der Ploeg