Dromen

Op woensdag 8 oktober stapte ik in de intercity van 18.05 uur van Rotterdam naar Utrecht. De eerste dag van mijn nieuwe baan zat erop en ik zat vrolijk en vol adrenaline in de trein. Je zat tegenover me, druk aan het schrijven. Af en toe hadden we oogcontact en glimlachten we naar elkaar. Bij het uitstappen botste je tegen iemand op. Je verontschuldigde je en stamelde dat je aan het dromen was. Ik liep met je op en zei dat het nog maar woensdagavond was, en of je nu al droomde van het weekend. We hadden het erover dat het gelukkig geen maandag was, toen stamelde ik dat ik dan wel op een verkeerde plek was geweest die dag. Boven aan de roltrap moesten we allebei een andere kant op. Ik besefte direct dat ik je had moeten vragen voor een drankje, maar kon je niet meer zien :( Gaan we een keer een drankje doen?