fietsjas

Je trouwe tweewieler in weer en wind buiten laten staan, of binnen laten verstoffen, is voor menig fietsliefhebber geen optie. Of je je fiets nu in huis, in de garage, op het balkon of gewoon voor de deur parkeert, een beetje bescherming tegen de elementen kan nooit kwaad. De BikeParka doet precies dat. De ‘one-size-fits-most’-beschermhoes, vervaardigd van stevig polyester met een polyurethaan coating, is wind- en waterdicht en biedt bescherming tegen schadelijke uv-straling. Dankzij de elastische onderkant en een koord waarmee je de hoes strak trekt, is de parka eenvoudig in gebruik en het voorkomt bovendien hinderlijk geflapper. De BikeParka komt in twee uitvoeringen – de Stash en de Urban – en diverse kleuren. De Urban heeft als handig extraatje een opening waardoor je de fiets, en de beschermhoes, veilig op slot kunt zetten. Wanneer niet in gebruik is de BikeParka compact te bewaren in de meegeleverde ‘Stuff Sac’.

Martijn Boot

bikeparka.com, v.a. 39,72 euro