Fraai weer

None

De temperaturen blijven de komende tijd vrij hoog voor de tijd van het jaar. Het past perfect in het beeld van het jaar 2014, dat hoogstwaarschijnlijk als het warmste jaar ooit de boeken in gaat. Woensdagavond en donderdagnacht is het overal droog en in opklaringen ontstaat lokaal mist of nevel. Na het optrekken van het lokale ochtendgrijs belooft het donderdag overdag een fraaie en rustige dag te worden. Met behulp van de zon wordt het maximaal 12 tot 14 graden. Een graad of 10 is normaal in deze dagen van november. Ook vrijdag verloopt droog, al is er wel sprake van een toename van de bewolking. In de loop van de middag is het wolkendek zononderscheppend. Bij een zwakke tot matige zuidoostelijke aanvoer weet het kwik nog waarden van een graad of 12 te bereiken. Het weekend wordt natter.