Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politie, recht en criminaliteit

Opsporingstips via tweede scherm

Kijkers van Opsporing Verzocht kunnen voortaan tips doorgeven via een tweede scherm op hun smartphone, tablet of laptop, maakten AVROTROS en de politie gisteren bekend. Eerst kon dat alleen via de telefoon. Zonder een app te hoeven downloaden, kunnen kijkers op dit tweede scherm de opsporingsvragen van de uitzending meelezen en de foto’s van dichtbij bekijken. Bij de uitzending van dinsdag 11 november kan er voor het eerst gebruik worden gemaakt van het tweede scherm.