Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Onderwijs

Bommen hebben IS nauwelijks verzwakt

Universiteit Kairo Regering sluit slaapzalen Om te voorkomen dat protest bij studenten ontkiemt Onderzoek Genetisch is de poes wild Maar als huisdier kreeg ze witte sokjes en een bef Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert ‘Voorzichtigheid is haar kenmerk geworden’

Universiteit Kairo Regering sluit slaapzalen Om te voorkomen dat protest bij studenten ontkiemt
Onderzoek Genetisch is de poes wild Maar als huisdier kreeg ze witte sokjes en een bef
Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert ‘Voorzichtigheid is haar kenmerk geworden’