Lieve conducteur,

Woensdag 29 oktober 2014 zat ik in de trein van 16.52 uur van Amsterdam naar Enkhuizen. Ik vroeg je om uitleg over mijn e-ticket. Na een uitvoerige controle van mijn e-ticket en mijn rijbewijs keurde je mij goed en kreeg ik een tien! Hierdoor sloeg bij mij de vlam in de pan! Ik heb al een week last van hartkloppingen en volgens iedereen om mij heen gaat die smile niet meer van mijn gezicht. Kortom: ik heb het te pakken en ik heb de stoute schoenen aangetrokken om naar jou op zoek te gaan! Lieve conducteur, herken je mij in dit verhaal en wil jij met mij kennis maken, laat mij dat dan weten. Mocht je al gelukkig getrouwd zijn en vijf kinderen hebben, geen probleem hoor, maar wil je dat dan ook even laten weten? Dan haal ik een pilletje bij de dokter tegen mijn hartkloppingen! Liefs, Inge uit Hoorn